Titulli i faqes: L2 high five dyes for duelist About HighFive 🚨 New World servers Federation x15 Albanian Classic PTS

Llogaria: Mysafir Hyni si përdorues
Projekt www.rpg-club.org është një shoqatë vullnetare jokomerciale e tifozëve të lojrave RPG. Kjo faqe nuk ka për qëllim shpërndarjen e ndonjë loje RPG. Ajo paraqet një mjet komunikimi për të gjithë pronarët e angazhuar ligjorë të versioneve të licencuara të atyre lojërave. Serverët zyrtarë të lojrave RPG janë shpërndarësit e vetëm komercialë të autorizuar të produkteve të tyre softuer.


Ne e dimë atë që ju dëshironi. Të gjitha ato që ne bëjmë - ne e bëjmë atë për ju!
Ju vlerësoni cilësi dhe përsosmëri teknike?
Ju duhet sigurisëdhe siguri e jashtëzakonshme?
Ju kërkoni të vërtetë aventura, botë e gjallë e lojërave, lojë e hollë dhe e rastësishme?
E gjithë kjo ju pret këtu!

Aktivët unikë të lirë janë aktivizuar PLATFORMA ZYRTARE:
[JO JAVA, jo modifikuar kronikat e mëparshme, skedarët 100% autentikë të serverëve!]
- Gracia Final
- Freya High Five
- Ertheia

I pashembullt sistemi i mbrojtjes antihack;
Administrim autorizues;
Nuk ka gabime dhe gabime në lojë;
Qëndrueshme Punës.

Ne e morëm MMORPG në një nivel më të lartë!
Bëni historinë me duart tuaja! Lini shenjën tuaj Kronika e Kohës së Re! Fito para me punën tënde krijuese!

Masa unike RPG-ngjarjet;
Dizajnuesit quests dhe enigmat;
Ngjarje dhe konkurse krijuese!
Bashkohu tani!

Shpresojmë që www.rpg-club.org do të japë jo vetëm kënaqësi, përshtypje të reja dhe aventura në botën virtuale, por edhe miq të rinj.

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 About HighFive 🚨 New World servers Federation x15 Albanian Classic PTS Lineage 2 essence

RPG Lineage 2 m gameplay l2 high five installer

Lojtaret:
  • 01 K1ngMaster
  • 02 KingMast3r
  • 03 zzMaDaMzz
  • 04 AJIBEHA
  • 05 sonex
  • 06 Pensa
  • 07 SickMind
  • 08 miner
  • 09 OtsampaPe8ane
  • 10 LeoDaVinchi

SSQ:
Agim   100%
Muzg   0%
Ditë